Aanbod Estherslifestyle

U kunt kiezen uit 3 opties binnen het interieuradvies


Basis  

Bent u tevreden met uw bestaande meubels, maar zou u graag meer tips willen op het gebied van indeling en kleur? Dan is deze optie iets voor u!
Ik kom langs met kleurkaarten, geef kleuradvies, bespreek met u uw woonvraag en geef tips over de indeling en eventueel basistips over welke type verlichting en gordijnen bij de inrichting zouden passen.                  
De nieuwe indeling, het kleuradvies en de tips noteer ik en krijgt u digitaal toegestuurd in de vorm van ongeveer 5-10 pagina's, bestaande uit een plattegrond, kleuradvies en de uitgewerkte tips en ideeën. 
Wilt u na dit Basisadvies nog een vervolgafspraak maken voor afstyling, dan is dat ook mogelijk.
Een Basisadvies geldt voor één ruimte, wanneer u voor meer ruimtes in huis een advies wilt, geldt er een meerprijs.


€375 (excl. reiskosten €0,30 per km)
 

Uitgebreid

Bent u net verhuisd of heeft u plannen om te verhuizen? Heeft u net een huis gebouwd, of wilt u uw bestaande interieur opfrissen? Bij de uitgebreide optie kijken we naar indeling, kleur, lichtbronnen, neem ik vloerstalen mee en stalen voor raambekleding, en maken we een moodboard met alle geadviseerde meubels en producten en waar te krijgen. U krijgt bij dit advies een uitgebreid digitaal plan die u bij het shoppen kunt gebruiken, en bij iedere stap die u zet kunt gebruiken als leidraad. Dit digitale plan bestaat uit 20-30 pagina's.
Dit advies geldt voor maximaal twee ruimtes in huis. Bij advies voor meer ruimtes geldt een meerprijs.
€795 (excl. reiskosten €0,30 per km) 

Kleuradvies

Wilt u uw huis alleen maar voorzien van een kleur, maar weet u niet welke kleur goed bij u en uw  spullen past? Ik kom graag langs om aan de hand van A4 kleurkaarten de juiste kleur te bepalen die uw huis tot een thuis maakt.
 €150 (excl. reiskosten €0,30 per km)  Prijs geldt voor maximaal 3 ruimtes.