Aanbod estherslifestyle

U kunt kiezen uit 3 opties binnen het interieuradvies


Basis

Bent u tevreden met uw bestaande meubels, maar zou u graag meer tips willen op het gebied van indeling en kleur? Dan is deze optie iets voor u! 
Ik kom langs met kleurkaarten, geef kleuradvies, bespreek met u uw woonvraag en geef tips over de indeling. Bij deze optie schrijft de klant zelf de tips en ideeën op die ik als stylist met u deel.
 U ontvangt een advieskaart (A5) met daarop het kleuradvies en kort 
(3 à 4 )een paar besproken tips.

Uitgebreid

Bent u net verhuisd of heeft u plannen om te verhuizen? Heeft u net een huis gebouwd of wilt u uw bestaande interieur opfrissen?
Bij de uitgebreide optie kijken we naar indeling, kleur, lichtplan en maken we een moodbord met alle geadviseerde producten en waar te krijgen. U krijgt bij dit advies een uitgebreid digitaal plan die u bij het shoppen kunt gebruiken, en bij iedere stap die u zet kunt gebruiken als leidraad.

Compleet

Heeft u net een nieuw huis gekocht of gebouwd en wilt u naast een uitgebreid advies ook graag dat uw huis wordt afgestyled, zodat uw huis meteen een thuis voelt? Dan is dit advies voor u! Naast het digitale plan, style ik uw huis af met accessoires en planten, waardoor ik u het werk uit handen neem, en u zich meteen thuis voelt.