In de media

Estherslifestyle is ook te vinden in de media :-). 
In januari 2019 stond ik in de Enjoy Brocante. Gefotografeerd door Sanne Boer.
In maart 2019 stonden we met ons gezin in de bijlage    Wonen & Co van het Nieuwsblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Gefotografeerd door Margriet Jager en tekst door Renske de Haan.
In september 2019 werd er een foto van mijn werkplek thuis geplaatst in de VTwonen in de rubriek 'VT wonen bij mij thuis'. En in oktober 2019 een foto van mijn werkplek op de pagina Project home office, in de Cosmopolitan. In het 2e nummer 2021 van Jeanne d'Arc Living en in juli 2021 in de Seasons.
Ook kunt u mij vinden op Facebook en Instagram.

 

Wat maakt een huis een thuis? 

‘Estherslifestyle, maakt van je huis een thuis’, dat is mijn doel bij het geven van een interieuradvies. Er achter komen wat er mist in een woning, wat de bewoners missen, door goed te luisteren en te kijken. Vaak is het op de foto’s, die de bewoners sturen bij de aanvraag van een advies, al duidelijk wat er mist. Maar soms ook niet, en dan komt het vaak wel naar boven tijdens het advies. 

Wat veel opvalt in de interieurs die ik tegenkom, is dát wat er (niet) aan de muur hangt. Soms hangt er niks, en dan weet je eigenlijk niet wie de bewoner is of de bewoners zijn. Foto’s geven een goed beeld van de bewoners, maar ook posters of kunst wat aan de muur hangt, geeft aan waar de bewoner van houdt, en dat maakt dan dat het een thuis wordt.                         Maar hoe bepaal je nu wat er aan de muur moet? Als je niet van (familie)foto’s houdt?  Dan kun je voor jezelf een soort korte brainstormsessie doen, waarbij je woorden opschrijft die in je op komen, die bij jou (en je huisgenoten) passen. Dat kunnen woorden zijn als: kleur (welke?), dieren, hobby, gevoel, vorm, enz. Wanneer je dit opgeschreven hebt, kun je op een website gaan kijken die posters verkoopt, bijvoorbeeld    Wanddecoratie en Kunst Online | Posters en Fotolijsten | Welkom bij GALLERIX.NL | Gallerix

Ik mocht van Gallerix een paar mooie posters uitzoeken en deze in mijn huis een plaatsje geven, bijvoorbeeld deze poster links  Freckles Poster | Fashion | Fotokunst | Zwart wit (gallerix.nl)  . En ik moet zeggen: ik ben er heel blij mee!! Ze geven zo’n mooie sfeer!  Lijkt het jou ook wat om je huis een stukje meer persoonlijk te maken, meer een thuis te maken? Ik mag tot 28 september jou 30% korting geven op alle posters en lijsten! Hoe leuk is dat?! Gebruik de code Esthers30 op Posters Online | Koop stijlvolle posters bij GALLERIX.NL  om jouw huis persoonlijker te maken! 

Blog

Naar aanleiding van een interieuradvies werd ik meegenomen in een blog van Yvonne. Lees je mee?